Català Español Français
El Sol a l'Escala PISCINES I RECS Alabau piscines

Empresa de construcció i manteniment de piscines

El Sol a l'Escala
972 776 729  Els nostres telèfons  670 042 607
Construcció Construcció Sàpiga que nosaltres us podem construïr la piscina de la seva vida, al vostre gust, i amb un pressupost a la vostra mida. Manteniment Manteniment Oferim servei tècnic, manteniment i solucions per les piscines, jardins i recs. Cuidem de la seva finca durant tot l'any.
Productes químics Productes A la nostra botiga trobarà tot els productes per la conservació, neteja, manteniment i cura de les seves piscines. Recs Recs Posi en les nostres mans el manteniment, la instal·lació, l'assistència, i de la seguretat del rec dels seus jardins.
 
Us convidem a visitar la nostra botiga Local de Alabau Piscines Disposem d'una àmplia gamma de productes, maquinària, accessoris i eines, tenim tot el necessari per la seva piscina, jardí i rec. Construïm piscines al vostre gust Dissenys personalitzats Comptem amb un eficaç equip de professionals en la construcció de piscines, amb la garantia de més de 15 anys d'experiència en el sector.
Qui som Som una empresa familiar amb més de 15 anys d'experiència al sector de la construcció de piscines, instal·lació de recs i manteniment de les seves finques, cases o apartament.

Comptem amb un equip professional en totes les nostres àrees de producció amb la garantia avalada en la satisfacció i compromís amb els nostres clients.

Realitzem treballs de construcció, albanyileria, fontaneria, muntatges i reparacions de piscines i recs, i comptem amb una gran varietat d'eines i productes per la realització d'aquestes tasques.
En compliment del Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril, procedirem a emmagatzemar les dades de la seva navegació en aquesta web. Si continua navegant donem per descomptat que accepta l'ús de les cookies. Més informació | D'acord